torsdag 13 september 2012

Idag

Manno kom fram och fick en Karen-kram. Mobilen ringde tre gånger på rad och Manno stod kvar och betade vid mig. Vi tog på grimman. Manno påminde mig om hur man parellar på grimman med den böjda häst halsen och allt.

Läser ju Karen och tänker på avslappning. Inte bara att hästen ska tolerera och stå ut, utan också slappna av i friendly. Eftersom jag tycker att det inte är roligast och stå och slå stringen i marken, är det inte så väl genomfört med extreme friendly för vår del. Har faktiskt gjort mer med Åvik för att han har så svårt för det. Nu blev det dänga stringen i marken med emfas. Lite ryckig Manno, men jag slog med ena handen, gäspade och smekte med andra handen och vi kom till avslappning. Båda sidor, började på vänstersida.

Sedan skritt on line och melt to stop, varvat med halter. Avslappnat och fint. Väldigt mycket tungviftande efter melt to stop. I båda varven och sedan från trav och galopp också. Mycket lugna galopper! Vilket är glädjande, inga luftfärder eller hårt laddad, avslappnat och fint.

Sedan gjorde vi neutral on line eller som den heter The Invisible Human. Manno ska vara på samma cirkelspår och jag ska komma nära och vara långt borta och inte märkas. Lite flyttande blev det i början och böj i kroppen när jag var nära. När jag var så nära att jag kunde lägga handen på manken gick vi så några steg. Jag tror det blev Moving Massage, för när jag tog bort handen sträckte Manno ut och ner, frustade och gjorde mycket märkliga grimaser. Vi började i vänster varv och fortsatte i höger som var lite svårare, men vi kom en bra bit på väg. Provade lite i trav i vänster, jag kom efter Manno, hamnade i zon 4 och Manno blev så förvirrad av att jag sprang med och mina energier som kom upp av att springa att Manno gjorde courbetter, utan snygg vinkel i hasen, mer rak has.

Gammal bild, i morse var det frost, inte försommar.
Så jag fick komplettera morgonens joggingpass ganska duktigt idag. Det var svårt att springa på i en cirkel och vara avslappnad, tyckte både jag och Manno. Men vi är ju inte de som ger med sig, så vi sprang och till slut orkade vi bara vara avslappnade. Då slutade vi. Vi var slut.

Inga kommentarer: