torsdag 13 september 2012

Igår

Hästeriet blev Karen-kramar. Hålla om hästarna om halsen, tills de slappnar av och tänka att de är perfekta. Liten utveckling kunde jag märka igår, att de var mjuka i halsarna när jag kramade. Karen-kramen är första steget till att kunna be om avslappning när som helst och var som helst och i vilken rörelse som helst. Nu är vi på nivån finnas till och stå still.

Var vid Bibloteksruinen med Karin Petterson och Tina Kolhammar och började berätta och förklara inför planering av Communicate Community, som dansföreställningen 2013 heter. Karin och jag gick samma level 1 kurs sommaren 2000. Karin har dock varit betydligt mer parelli-progressiv än mig. Nu är hon Parelli-instruktör**. Tina är också Parelli-instruktör ** (eller blir det vilken sekund som helst). Det är med stor glädje som jag driver detta projekt och en del av den glädjen är att få möjlighet att sprida ett hästvänligt sätt till många och visa att det är en effektiv träningsmetod.

David Lichman är projektets Horse Supervisor och Tina och Karin är i planeringstagen för att axla ansvaret för att hästarna fungerar med ungdomar och dansare. Det kommer att bli fantastiskt.
Tilläggas kan att David som har mött Karin i Parelli-land tidigare bara hade väldigt positiva ord för henne. Tina tror jag inte att David känner till lika väl, men jag är säker på att vi är i fyra goda händer.

Inga kommentarer: