söndag 23 september 2012

Communicate Community sommaren 2013

Parellli-intresserade i Hässleholm med omnejd! Nu söker Klinten-Kultur hästar LBI eller RBI till arbetet med sommaren 2013 dansföreställning. Klinten-Kultur är en ensemble med ungdomar med autism och de ska tillsammans med The Equus Projects göra en föreställning vid Biblioteksruinen på Hovdala utanför Hässleholm.

För dig som är hästägare ser planen ut så här: ungefär 1 gång i månaden träffas vi med hästar vid Biblioteksruinen. Då är det först 1,5 timmes träning för hästägare och häst, kostnadsfri, som ersättning för att ni lånar ut era hästar till projektet. Efter en kort paus är det 1,5 timmes träning för ungdomarna med era hästar och då är ni behjälpliga. Träningstillfällena leds av Karin Pettersson och Tina Kolhammar båda licensed Parellli instructors och David Lichman är handledare för hästträningen i projektet.

Premiären är 27 juli och sedan 4 föreställningar den följande veckan. Två veckor innan premiären är det intensiv repetitionsperiod och varje vardag/vardagskväll.

Första träffen är den 14 oktober kl 10.00. Är ni intresserade hör av er till mig, på fb eller mobil 0706053316

Andra träffen är 24 november. Men innan kommer JoAnna den 3 november 13 - 16 dans work shop för alla. Ta chansen att prova för en danslärare från Juilliard som också håller på med Parelli.

Kostymen till föreställning kommer att designas av Åsa Gjerstad, mest känd för att designa kläderna som The Ark vann Melodifestivalen i och som de hade på sin avskedsturné.

Nedan länkar till första hästträffen för Klinten-Kultur och David Lichman.


Länk till JoAnna Mendl Shaw och The Equus Projects


Välkomna alla med LBI eller RBI-hästar!

Inga kommentarer: