onsdag 22 juni 2016

Trekkade 7869 steg.

Vilket det blir om man går om Matteröd till hagen vid New Foundlands-kenneln. Manno extremt seg på väg hemifrån. Han ville stanna och hänga med kor i Matteröd och hästar vid Sussis gamla hus (fast han kände av hemmets närhet och det hägrade) Freja ville inte hänga med kor. Freja blev upprörd och tränade på levader. Väldigt långsamt stegrade hon, gick ner försökte titta bort och när jag drog tillbaka henne stod hon på bakbenen igen. Värdigt. Jag var ovärdigare och försökte skrämma korna med Jumping Jacks.  Det bet inte på korna så bra. De hade nog aldrig sett en så intressant trio. En stegrande, en hoppande och viftande och en som ville hänga.

Alsol på Mannos skap, spola mun och Corsodyl till Freja. Freja hade huvudet åt rätt håll i stallet, men mellan dörren och krubban och hon kom inte till mig. Så jag tror att hon är trött av träning. Eventuellt också på träning. Hon bajsade mellan levaderna i Matteröd och det verkade ok.

Lite vinter-stå-på-bakben. Men nu var det tydligt att hon är starkare, snygg tjock rygg och välvd nacke och stilla och stark. En dag hoppas jag att vi gör det tillsammans med flit.


Inga kommentarer: