lördag 17 september 2016

halkade ur planen och livstips.

Halkade ur planen, missförstånd gjorde att jag fick mig en omgång aggression av den elakare sortern från vad jag i tjugo år upplevt som mycket vänskapligt håll. Så min handlingskraft gick omkull.

Tisdagen den 6 september hann jag rida Manno innan. Ett pass med galoppfokus.
Onsdagen och torsdagen for i väg i konfliktlösning.
Fredagen så hade jag Manno lite på lina. På lördagen kom Janna och provade Honza style. Manno bjöd till i två och en halv timme. Janna som aldrig varit i närheten av att tänka på detta vis avslutade med att rida Manno runt på fältet vid ladan utan tyglar barbacka.
På söndagen blev det korta pass på lina.

På måndagen gjorde jag nia och hästarna vilade. Mycket stygnflugeägg att krafsa bort. Tisdagen hade jag föräldramöte och på onsdagen minns jag inte vad som kom ivägen. I torsdags så fick hästarna 20 minuter var på lina i mörkret på fältet. Igår red jag Manno à la Honza på fältet barbacka. Barbacka utanför gårdsplan för första gången på fem år. Träningsvärken är brutal i mina höfter, fast det bara var skritt. Freja fick 2 x 5 minuter i trav och 2 x 3 minuter i galopp i slänten i vinterhagen på lina. Andningen kom igång rejält på henne, för det var tryck i galoppen. Tog bilder som försvann i den nya mobilen. Ikväll ska jag ladda ner appen som mäter ridning. I morgon är jag skrivare i Sösdala.


livstips här i kortform:
-tänk på sådant som du kan vara tacksam för
-sätt noga ord på dåliga känslor och upplevelser
-bestäm dig
-håll om människor länge, inga kortkramar.