måndag 20 mars 2017

Freja på lina, red Manno, joggade Sockan

Freja på lina på lastplatsen bakom huset. Trav och galopp mest i nära tjugo minuter. Lite svett bröt fram. Också upp och ner 10 gånger i kolikbacken och det branta bakom stooora danskhuset, samt fem minuters softande och betande där bakom stooora danskhuset. En timme var vi igång.

Manno och jag red upp i Pierres skog. Red genom bokskogen och genom det gallrade granet. Då såg vi en gubbe på Pierres väg, mycket skrämmande tyckte Manno. Stimmade till sig och spände sig i många minuter efter. På andra sidan Pierres väg låg bokstockar utspridda som vi skrittade över, men Manno tände till och hoppade ur skritt. Min tanke var ju avspändhet så vi gick över till åttor vilket hjälpte och han spände av och frustade. Men nära till spänning. Vi har många lager på spänningslöken. 47 minuter i sadeln enligt Equilab.

Sockan och jag tog dansk rundan.  Jag joggade och Sockan power walkade. 34 minuter och tre kilometer, men mina ben har inte så mycket mer fart att ge, än... Den här veckan som kommer, tror jag,
att jag törs lägga in intervaller med lite spring för mer effekt.

Inga kommentarer: