fredag 28 april 2017

Red Manno, trekkade Freja och omslag kvar på Sockan.

Red ut på Manno. Red in bakom Pierres ställe i bokskogen, tog sedan skogsmaskinsväg upp till Pierres väg. Nog med längning av yttersida. Mycket forma runt skänkel och länga yttersida, liksom välva bogen om, fast vi gick rakt fram i guppelterräng. Fältsits med tyglarna långa och som terrängrittsåtta (liksom dubbla över manken som stöd) i skritt på maskinvägen.  Sedan skritt till sidvärtes som gick till "game over". Fungerade efter en stund. Vi höll till i "boket" nära infarten till Pierres väg. 55 minuter. På väg hem blev han lite het och stimmig, så jag fick slå till med "one rein stop" och sedan mycket länga bog och böja hals och nacke, för att han skulle softa till sig. Han mjuknade och det gick till och med "bara" spänt förbi Tores.


Freja och jag gick in i skogen vid Pierres väg och tränade upp och ned hopp, från hans vägstump. Sedan gick vi till bommen och tillbaka. Det blev en halvtimme.

Jag hade glömt att köpa silvertejp så Sockan fick bara ha omslaget kvar. Fast hon verkar inte halt, men jag vill inte chansa.

Inga kommentarer: